klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

14 Disember 2010

mak korang suruh korang kawen usia muda ke?

bulan doblas ni
mesti ramai dok kawen sane sini
yela dah time cuti skola ni la kita nak rapatkan hubungan keluarga kan
tapi aku dok hairan gakla
ramai remaja zaman sekarang yang kawen muda
bila aku tannya jawapan dorang ialah jodoh dah sampai
kawan-kawan aku dah 4 orang kawen taon ni..
tapi bagi aku..
muda lagi kot..
baru sembilan belas taon
maybe mak bapak dorang nak elak kan maksiat yg sering berleluasa tu..
pape pon tahniah kepada yang dah kawen tu
semoga jodoh korang berpanjangan


*p/s:kalau aku tanya mak aku pasal kawen
memang kena rembat ngan penyapu..hahaha
mak aku ckp nanti aku nak bg ank aku makan tanah ke?
tp aku xkisah sbb atleast tanah xde suntikan daging babi..
hahah
ok2
aku nak pergi wish kat kawan aku yang nak bernikah jumaat ni..
=)

5 ulasan:

  1. mak ayah x kesah bile2 pun saye nak kawen..tp bagi saye bialah habis blajar dlu..tp, bile bace tentang pengalaman orang kawen muda ni besh..=)

    BalasPadam
  2. yup2..
    biarlah abes belajar then kerja..
    lepas tu dah ade duet boleh kawen..
    hehe

    BalasPadam
  3. yea yea ika!tapi takpa lah..rezeki dorg.kawan kecik dah 3 org.semua dah ada anak satu=)

    BalasPadam
  4. elok la kawen awal2....
    byk pahala....

    jom ke blog aku.. http://blogmacammacamada.blogspot.com

    nk photgrapher yg murah pakej nye tapi cantik gambar nye http://hafizamir.blogspot.com - HafizAmirPhotography... Jurugambar Perkahwinan.. Harga Murah..!!!

    BalasPadam
  5. fia:3 org?dah ade ank?gilersgt..huhuhu

    pemilik blog:thanx atas info...kawan cherry ade nak kawen nt rekemen kn=)

    BalasPadam