klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

24 Januari 2013

apa sebenarnya laman web savemoney.my ni?

Mungkin ramai yang dah tahu,dan mungkin ada juga yang tak tahu laman web http://savemoney.my/ ini. Laman web ni sebenarnya membantu rakyat Malaysia untuk lebih jimat. Nak tahu kenapa? sebab nya dekat sini lah segala jenis sales,promotion yang ada di Malaysia akan diberitahu. Jadi,kita tak payah nak pergi dekat banyak pages website untuk tengak bila sesuatu company or product tu ada buat sales.

Selain itu,web ini juga memudahkan mereka untuk merancang bugjet untuk satu tahun. Sebagai contoh,untuk pergi ke luar negara kita boleh menempah tiket kapal terbang yang jauh lebih murah kerana Air Asia sentiasa membuat promotion setiap hari dengan promotion yang berlainan. So boleh la membuat budjet :)

  jadi, kalau nak tahu lebih lanjut boleh lah pergi ke http://savemoney.my/ untuk lebih lanjut..Salam :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan