klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

24 Januari 2013

ketabahan seorang wanita

dah lama tak tulis dekat blog buruk ni. Ni semua sebab mood aku yang tak menentu. Kadang-kadang aku ok,tapi kadang bila aku ingat balik semua cerita lama mula lah aku jadi tak betul. Allah je yang tahu perasaan aku masa tu. Well ni mungkin karma untuk aku. Yes aku memang nampak salah dia je,tapi salah aku?,hmmm biarlah aku yang tahu.

Untuk kau masa lalu aku,tahniah sebab kau tak pernah hilang dari ingatan aku. Kau jugak penguat semangat aku sampai aku boleh bangkit sendiri.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan