klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

29 Mei 2013

dah setahun berlalu tapi it still the same

dah lama aku tak menulis dekat sini.nak kata takda masa,aku rasa banyak je masa yang terluang. Mungkin sebab aku dah tak minat nak menulis lagi kot. Sebab bila aku baca balik post aku yang lama-lama tu,hati ni rasa pedih sangat..
Sampai kehari ni,aku takdapat nak maafkan apa yang kau dah buat dekat aku.Mungkin dah setahun benda ni terjadi tapi luka dia masih dalam dan belum sembuh sepenuhnya. .Kalau kau terbaca apa yang aku tulis ni,aku mintak maaf sebab tak boleh nak maafkan kau.

1 ulasan:

  1. Ko gan nggak semangat menulis
    Harus semangat terus gan
    Jangan menyerah gan
    Sukses selalu gan

    BalasPadam