klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

09 April 2010

Dinner UiTM

Rasa sedih sangat bila teringat time dinner hari tu..maybe hari tu hari terakhir kitorang berkumpul ramai-ramai coz pasni ktowang akan dipindahkan ke dua kampus berlainan iaitu KAMPUS JENGKA,PAHANG dan KAMPUS KUALA PILAH,N.SEMBILAN.tapi perjuangan tetap diteruskan sebab tujuan semua adalah untuk sambung belajar..okie,nak cerita pasal dinner..tema malam tu ialah GLAMOROUS RED CARPET..so,malam tu masing-masing melaram habis,kalah artis kot..

~its me~


my bestie....
tp pasni dowang akan berpindah ke jengka...


~my housemate..~
will miss them...
~sedap x??~

erm...rasa rindu sangat kt event ni sebab ni event terakhir kitorang..kepada yang berpisah tu,memeng sedih gila..lagi2 bila tengok slide show kt depan tu..

~sentiasa merindui kalian...~


tu je yang dapat di story kan wat mase ni..picca memang banyak,tp kunk naik jemu ltak banyak sgt pic kn..kenangan dinner ni akan menjadi memori terindah bagi student ALAMANDA..kowang memang da best..=)

  
BYE2  ALAMANDA...
Welcome to KUALA PILAH..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan