klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

14 April 2010

EN.POSITIVE

orang yang paling rapat ngan aku wat masa ni sgt bz ngn work dia.kadang2 aku nangesh sorang2...i just need u my EN.POSITIVE...rindu nk text waktu mlm,kejotkan pagi2,begayut lame2 and always texting 24 hour... and kak yu selalu pesan,ika,ni baru permulaan..
 
(mood sedeh..)
nasib baikla ade member yg selalu teman aku setiap masa..tp xtaw la bile dowang da xde next sem,sape yg akan teman aku bile EN.POSITIVE sibok lg?.. 
my life...
mereka adalah hidup aku..tanpa mereka,mungkin aku akan terus menangis sorang2 lagi.kowang sume akan ke JENGKA,except mimie..tinggal 2 minggu je lagi mase aku dengan mereka...i will miss u all...

~with nur nadia fathin~
~my bestie~
~kami mula rapat sejak hari pertama di uitm~
~dia adalah roomate sejati...=)~
~akan merinduimu~
~with fareha~
~my first classmate kat sem satu~
~aku sayang kau la puthu~
hehehe
~with faizal~
~adik pink aku~
~walaupun kau kuat tacinn,aku akan merindui kau sebab kau je yang paham aku n my EN.POSITIVE..~

tetiba pulak aku rase tacin sgt..sedeh,kelakar,nk menangish pon ade(sgt suke menangis gak aku ni..huhuhu).kepada my sweetheart a.k.a EN POSITIVE,i always love u..jgn tinggal kan ika syg...nt ika da xde sape2 lagi...
  
for my love..
i will waiting for u...
   
mohamad hariz unly..
  

~aku mengaku kau bukan yang pertama dalam hati ni,tapi aku berjanji kau yang terakhir..~

2 ulasan:

  1. wuwuwu
    ika.tacinnye.cabo ye.kite pun rase cm ika.dowg na xm.

    BalasPadam
  2. hhehhee....tengah sabo la ni...tiap2 mlm tunggu arez wt abeh keje taw...

    BalasPadam