klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

03 Mei 2010

ART WORK..=)

hari ni macam biasa aku menduduk kan diriku dirumah..bila lah kau nak study ni ika?haaha..petang tadi lepak2 dengan my bestie..sumpah ridu korang doe..even jumpe kejap je,tp macam2 yang kite borak kn..=)
 
tapi hidup aku juga akan sepi tanpa arez..so,dalam mase yang same aku gayut ngn arez...hahhaa...tp bab gosip perempuan,aku mematikan talian..uuupppssss...,biarla menjadi rahsia kitorang je...so,tadi arez ade editkan picca untuk aku..yelah,mentang2 da abes exam kan..aku ni je,xtaw la bila nk mulakan mengstudy...syik mengadap lappy je..ish3...oklah,juz nak tunjukkan edited picca ku...thanx syg sbb xpernah jemu ngan ika..always loving u dear..
   
  
~chenta sgt same ucuk shaye~

~yang ini ika wat untuk ucuk~
love u syg....
  

3 ulasan:

  1. wee!abg arez sgt sweet okay!ika sgt comel kot editing itu!!!
    simpan2 taw:)abg arez anda sgt berbakat ye!org seni.happy saloo taw dear.
    rindu ika!

    BalasPadam
  2. hahhaa..abg arez saya sgt comey..=)
    nanti saye suruh abg arez saya wat untuk kecik okie?=)

    BalasPadam
  3. okie!mahu2!Saya syg mama dan papa saya!hohoh

    BalasPadam