klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

01 Mei 2010

bestie..=)

sejak tadika lagi,aku ade 2 orang kawan baik..iena dan juya..mereka selalu ade tyme aku sedih,mereng and happy..cume lately,kitorang da jarang contact sebab sesuatu telah berlaku..sumenye sebab my ex-bf..(aku taw kau marah kat aku,tp nape kau hasut kawan baik aku?)..
erm...aku rindukan korang..cuti sem ni nanti bila aku balik kita lepak same2 ye syg..aku rindu nak gossip..,nak kacau bf2 korang,and yang penting nak masak sama2..sorry sebab lelaki tu kita jadi camni..aku sayang korang..=)
pic tyme abes spm 2008
agak cute aku disitu
hehehhee
  
 xsabar nak jumpa korang..
i love u la syg...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan