klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

12 Jun 2010

20 tahun akan datang

tadi ketika aku sedang ber-blog walking,then tiba-tiba aku rasa nak cuba satu game ni..nak tau game ape?hhehee..game tentang bagaimana rupa kita 20tahun akan datang nanti..sumpah aku dah tergelak berguling2....hahaa...wat penat je la kalo korang pakai botox ke,susuk ke,krim kecantikan yang beribu2 sebab hari tua pasti akan dtg dan masa tu kedut2 kt muka tuh dah mula menunjukkan belang...ok..kt bawah ni gamba aku +20 tahun akan datang..kira dalam 40 tahun nt la...

agak2 korang,aku comey lagi tak mase tuh?ehhee..pandai2 la korang menilai ye..tapi bila aku tenung2 balik.muka aku kt ats ni sebijik jugak la muka mak aku..so,maknanya cantik lah tu...huhu..tp yang pelik nya,hidung aku dah berubah menjadi mancung..waahh...aku xsabar nk jadi tua...(xsaba nk dpt hidung mancung sebenarnya..hehehe)
ok lah..tu je yang aku nak merepek..pada sapa2 yang nk cuba tgk muka korang bila dah lanjut nt,boleh la cuba ye...



2 ulasan:

  1. oh god!mama saya.haiyak!
    cantik woo mama saye bila dah tua:)

    BalasPadam
  2. ahahhahaa..tu puji ke perli tu?heehhehe

    BalasPadam