klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

25 Jun 2010

contest gadis paling comel.

tadi waktu aku bukak blog,tiba2 ternampak la geng blogging aku punya note..*ada tag untuk kamu..=)..dari cik fina yg sgt chumel tu..:)so dengan pantas nya aku bukak blog dia..hehe(perasan bajet cute lah mase tuhh)kui3...ok..contest dia senang je..juz letak pic yang korang rasa comel,then jawab soalan dia..senang je kan...
ok2..ni je la aku rasa pic aku yang paling comel..walaupon korang rasa xcomel,tp aku xkisah sebab mak aku cakap aku ni bukan comel tp comot..huhuuhu.thanx mak atas pujian tuh..=)





ni la banner contest tu..=)
ni pulak pic aku yang bajet chumel tu...

 


lepas tu jawab soalan dia..apakah benda comel/cute yang anda suka?
so,aku pon dok pikir,apelah benda tu..last2 baru aku perasan benda yang aku selalu bawak tido tu rupanya agak comel..(benda tu dak mucuk aku yg bg..)cumel oouuhhh....=)ni lah benda tu..aku panggil dia ucuk pink..=)









ok..sekarang aku nak tag contest ni dekat wani..!!sea_lavender...=)
dia suruh aku tag sorang je,so kalau yg lain nak join,foolow la tuan puunya contest ok..

  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan