klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

22 Ogos 2010

fairlady..

fairlady...mesti ramai readers dah tau apa itu fairlady kan..tp aku rasa kalau yang jenis spesis macam aku..(spesis buta brand kereta) mesti ngah wat muka blur kn?
nak dijadikan cerita,dulu,time aku ngan bf aku berkawan(ala,time gedik2 nk bercinta tu la..)
aku pon bukak lah lawan mukabuku dia..nk skodeng la tu...
then bila bukak,ada lah beberapa comment daripada kawan perempuan dia yg dok bercerita pasal fairlady..
dalam hati aku,sape fairlady tu,awek dia ke(time tuh aku ngan bf aku xcouple lg)..
aku pon dengan bangga dan bongkak nye merajuk xtentu pasal.hahaha..konon2 jeles lah tu..padahal xcouple pon..
siap gaduh2 lg...
pastu bf aku ni leh gelak2 lak..lagi lah panas hati aku..
dia pon bgtau la,yang sebenarnya fairlady tu ialah benda alah ni....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

wahh....kereta rupanya...
time tuh malu aku mmg dah tahap beruk dah..

mcm ni lah muke encik beruk malu bile aku tanya incik google td...=)

lepas dari peristiwa tu,kalo ade pape yang aku rasa  laen je,aku terus cari incik google..huhu
anyway,pasal fairlady tuh la,dah terkantoi aku suka dia..hahahha
malu lagi...
^-^

p/s:sebenarnya kwn pompuan dia yg dok cite pasal fairlady tu ade blog jugak so,kalo dia baca tu fhm2 je lah..hu....


 


5 ulasan:

  1. HAHA!
    oke lah saya baca dah ni awak.HAHA
    ika kiut lah layout baru ni:)

    BalasPadam
  2. ahhahaa..awk ke orangnye?malu...^-^...huhuh

    BalasPadam
  3. kahkahkahkah...ya pon tau laa pe tu fairlady..tp kalo fairladyZ lg lawa..
    huhuu...

    *gelak guling2

    BalasPadam
  4. aiipp....
    cepuk kang bdk kecik ni...
    hahahha
    *gelak geletek perut kucing..

    BalasPadam
  5. hahaha..nk wat cmne..hahaha
    27 ni ya blek..jom2!!!!!
    ehehehe

    BalasPadam