klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

15 November 2010

cuti sem

hari ni cuti sem aku pon bermula..
so rutin aku...
same je mcm cuti sem yang dulu..
bukak mata je..
benda-benda ni la yang aku buat:

text with boyfie..=)
(benda ni wajib  buat aihh)
huhu


login fesbuk..
(dok check la kot-kot ade private message ke)
hehehe

yang ni paling aku suke bile login fesbuk..
maen game fashion world..
boleh decorate kedai baju kite taw..
kire byk mase abes kt sini je la...
selain tu..
aku suke blogging..
nak shared kisah hidup aku..
mcm yg aku tengah buat sekarang ni..
=)
pastu bila rase dah penat depan lappy tu..
aku mencekik la..
mcm baby ni..
(terperasan diri ku comey mcm ni)
haha..
last skali benda ni la yang aku buat..
tido je la..
mesti kowang pelik kn..
mesti gambar baby yg aku pilih..
haha..
sukati aku la..
dah aku suke nk wat mcm mana kn..=)

ni je la aktiviti aku masa cuti sem ni..
tp ade la jgk benda lain yang aku buat..
tp tu pon ntah buat ke x..
huhuh..
boring kan?
agak la..
so aku ingt nak pergi cari kerja..
wish me luck..
=)

2 ulasan: