klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

17 November 2010

kenapa ramai perempuan suka artis korea?

tadi time aku tengah blog walking..
kawan aku dok sibuk buzz kt ym aku..
nape agaknye kan?
ermm...rupa-rupanya dia tanya aku..,
nmpak x poster kumpulan 2PM dia waktu kt hostel ari tuh..
aku ckp je la x..
hahah.
xkuasa nyah nk layan korean ok..
tp memang aku x nampak pon..
nak wat mcm ne kan..
Chansung, Wooyoung, Nichkhhun, Junho, Jaebeom, Junsu, Taecyeon

mcm ni la rupa poster yg dikatakan hilang tuh..
semua nya sangat comel dan kiut miut okayh..
huhu..(tiba-tiba mood gedik dtg)
aku rasa ramai pompuan suka mamat nih sebab muka dowang sume sgt cute..
lagu dorang pon cool gila...
aku pon sebenarnya minat la jgk kt korean artis ni..
tp xlah terlampau gila kt depa nih..
huhu..
just solute kat lagu dorang..
antara group yang aku minat,2 PM,super junior,wonder girls,girls generation and bla bla..



ni antara si kiut yg aku suka..
wink-wink..^_^
Nichkhhun 2PM.
comey ssgt..
oppss...
tp mucuk aku lg comey kot..
huhu..
daa...=)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan