klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

11 Disember 2010

jom undi 184!!!


mesti ramai yang dah tau pasal blog baru plihan 2010 kan?
so aku tercalon kat dalam tu..
so kalo korang rasa blog aku ni leh tercalon sebagai blog pilihan baru tu,korang undi la ye..



184
184
184
184
184
ha...ingat taw nombor aku ni..
sebenarnye aku pon xreti nak promote blog ni..
yela..aku ni stiill baru lagi and jari-jari aku ni masih teketaq-ketaq nk taip..

*ni la tgn teketaq-ketaq bile aku tanye pakcik google td..heheh

so korang tolong la pergi kat link kat bawah ni utk tgk care mengundi taw =)


tu je yg aku nak habaq..
so korang ghajen-ghajen la vote aku taw..
daa..=)

2 ulasan:

  1. Ika kan? kamu tidur sebelah katil saya dulu.... Saya terkejut apabila kamu tau baca blog saya sedangkan ia dlm tulisan Cina....Apapun, saya follow kamu lah.... Kamu di jemput membaca blog saya juga.... Usah risau, kali ni ada Bahasa Inggeris.... =)Follow saya juga ya... http://miaomiaopaws425.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. yup2..rindu kamu la..=)

    BalasPadam