klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

30 Disember 2010

untungnya ada bf pemain bola sepak

tadi tepat 90minit berakhir la perjuangan pemain bola sepak Malaysia.ok memang korang semua taw kita dah menang kan.tapi aku bukan nak cite pasal tu,aku nak cite bertuahnya ada bf pemain bola  sepak.yela,satu Malaysia kagum kot.lagi-lagi khairul fahmi.banggaa aih aku kalau ada bf lagu tu.aku rasa girlfren  khairul fahmi che mat mesti bangga gila kan?


mungkin dulu dia tak tau bf dia akan sehebat ni.so bersyukur la kat gf/bf hangpa.yela.mana taw kot-kot satu hari nanti depa jd popular jadi artis,jutawan,menteri,dan xlupa juga popular sebab jual air kelapa tepi jalan.untung manyak tuu..


kali ni aku buat entry ni khas untuk buahaty aku yang manis sopan santun baik budi bahasa tu,,waahh,kemain panjang puji naa..


*ni la buahaty pengarang jantung aku tu..
kan aku ckp,dia manis kan..kikiki

memang aku bangga dengan bf aku ni.tak kira la dia ni popular ke tak,tp hati budi dia nih dah wat aku cukup bangga.memang la badan dia tak tough macam fahrin ahmad tu,tp aku tak kisah aih..kalau badan je kuat,tp tengok tikus pon lari nak buat ape kan..=)

*nampak tak bf aku pakai jersey Malaysia tuh?
oucchh...
kalau tak silap aku,gamba ni diambil time mak bf aku ni beli tv baru..amboi hang...,siap pakai baju bola ye nak dapat tv baru..hehe..aku harap,lepas ni,bf aku pon akan jadi pemain bola sepak Malaysia satu hari nanti..aminn...yela,aku pon nak tumpang glamor gak,nt tak pasal-pasal dapat ribu raban followers kan..time tu,duit nuffnang aku pon laju je masuk xmacam sekarang ni asyik maen cak-cak je=)



p/s:doakan kejayaan awk utk bola sepak Art n Design Uitm Perak pulak..=)











4 ulasan:

  1. naaaaaaa. haha
    paa pon sokong team ad gak uh. haha

    BalasPadam
  2. appak saye boleh uh.ika lau camtu kecik nak doa jang jd player ragbi gak ah.Haha

    BalasPadam
  3. kecik : rugbi ade ke siaran langsung? keh3..

    sayang buati pengarang jantung saya : awk yg terbaek pd cuk. thanx sgt2 da epikn cuk selama ni... :)

    BalasPadam
  4. paaah:yeay,sokong AD jom=)
    fia:ok2 rugbi pon boleh=)
    anakpakdin:awak jgk yg terbaek=)

    BalasPadam