klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

10 Januari 2011

ana raffali juara?

waahhh..tahniah la kat anna rafali sebab menang AJL..aku tak lah minat sangat kat ana raffali ni,tp bg aku dia ada style tersendiri..dah rezeki kan.=).sebenarnya aku tak tgk pon AJL td..tu yang xreti nak komen pasal ana raffali even ramai yang tak berapa nak setuju....aku tau pon sebab adek aku call td...^_^


papepon aku tau  semua yang masuk AJL semua gempak-gempak abes..aku harap sgt ada siaran ulangan..plzz ye tb 3=)pada sesape yang tgk td tu,meh la share apa yg korang tgk tu..seriuslyy,td aku dah mcm monyet tunggu BERUKBEN aku ni..lembab gile..


ok lah,tu je aku nak habaq..nak pegi search kt you tube..kot-kot ada yg dah upload pasal AJL..memang ketinggalan la...+_+..layaan je..=))






*sweet je kan..=)

2 ulasan:

  1. haha patutnyer ft laa menang walaupun saye tak minat ft..

    BalasPadam
  2. ramai yg ckp persembahan FT best.best sgt ke?haha

    BalasPadam