klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

10 Januari 2011

Ayu Raudah mula sibuk uruskan hal perkahwinan?

semalam ramai yang dah tau kemenangan ana raffali di juara lagu.tak puas hati?haa..nak buat lagu mana,rezeki dia dah tertulis.kita sebagai peminat artis Malaysia hanya mampu mendoakan yang terbaik.

tapi aku bukan nak cerita tentang tu,tapi nak habaq mai yang pelakon cantik,comel,kiut miut si Ayu Raudah ni dah mula sibuk uruskan kad perkahwinan dia bersama bakal suami iaitu Mohd Zaquan Adha.ala,pemain bola sepak kembar yang hensem,macho lagi meletop tu..tapi sekarang khairul fahmi pulak yang popular..hehehe

mereka akan diijab kabulkan pada 21 januari ni.dah dekat dah tu..majlis pernikahan akan berlangsung di Alor Setar Kedah.so,kepada sesiapa yang dijemput tu,jgn lupa kirim kan salam aku kat depa ni ye..kikiki

kalau korang nak tau lebih lanjutboleh la pergi kat mstar online kat link bawah ni:

p/s:sedih rasanya takde pon pemain bola sepak Malaysia yang syok kat aku ^_+

Tiada ulasan:

Catat Ulasan