klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

07 Mei 2011

Diharapkan peserta maharajalawak boleh tolong undi keluar AM*R minggu depan.

mungkin ramai yang dah tau pasal hal ni, iaitu mulai minggu depan,peseta maharajalawak boleh undi keluar pesaing masing-masing.Sebab tu lah semalam,iaitu minggu keenam,takde penyingkiran pon.Sakit jugak lah hati aku kan,sebab si Am*r(nama sebenar),tetap maintain baik punya..aisshhh,ramai sangat ke peminat am*r tu?

Kalau korang nak tau,tiap-tiap minggu aku tak sabar tengok maharajalawak sebab nak tengok AM*R tersingkir.Sorry lah kepada peminat-peminat Am*r,dah enam minggu aku cuba untuk gelak time am*r perform,tapi menyirap lagi ade lah..-_-

Sekadar luahan hati...(bak kata lagu apit yang dok femes kat youtube tuh) =)

8 ulasan:

  1. hahahaha..
    amir karut..
    undi keluar AMIR!
    boring!

    BalasPadam
  2. hahhaa..yeay kite geng...!!
    undi keluar AM*R..hahah

    BalasPadam
  3. erk! jangan la camtu...kita penyokong tegar AMIR....EH2 AM*R...HAHA....

    BalasPadam
  4. yeahhhh!!! sgt setuju ! geram gila tgk amir. sepatah apa pun yg dia ckp, x lawak lgsg. n tgk AC pon mcm menganjing dia je selalu. haihh. UNDI KELUAR AMIR !! xDD

    BalasPadam
  5. @aishah:penyokong tegar ye?sila lah undi..-_-..haha

    BalasPadam
  6. @fina:hahahhaa....sokong fina comel ni sgt2...benci am*r..ehheh

    BalasPadam
  7. sokong2..sila buang amir...hehe..

    BalasPadam
  8. @kakiwayang:yeah..sokong seratos lapanpuloh lapan percent=)

    BalasPadam