klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

03 Ogos 2011

bila kekasihku kekasihmu?

kali ni aku bukan nak cerita tentang kekasihku kena ambik orang atau pon aku yang ambik kekasih orang..tak da kena mengena pon -.-.aku just nak bagitahu yang hari ni aku rasa aku dah jadi lebih dewasa.sebab apa?aku pon tak tau,but i thing i be enough matured now..haaa..hambik kau,berterabuk grammar naa...:p

aku cuma bersyukur apa yang Tuhan dah kurniakan kebahagian dalam hidup aku.Terima kasih dia atas keluarga yang bahagia,kawan yang memahami,dan juga insan yang tak jemu layan perangai aku,hariz.

daisypath kat atas ni menunjuk kan aku dah setaun 6 bulan dengan hariz walau pun macam-macam dugaan yang datang. Bermula lah dari aku berkawan dengan dia,sampai lah sekarang,ada je dugaan.Tapi alhamdullilah semua nya ok..

Semoga hari berikutnya lebih bermakna dalam hidup aku...:)







1 ulasan:

  1. InsyaALLAH CYG=) kita sama2 strong okay=)

    BalasPadam