klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

05 Ogos 2011

DIGI for iPhone serendah RM53 je?gempak beb!!

Siapa yang ada iPhone angkat tangan?haa....aku tau zaman sekarang ni budak umur 5 tahun pon dah pakai Iphone.lain la macam aku ni,tak up to date.aku masih setia dengan handphone murah aku ni.nak tau sebab apa?aku rasa kalau jatuh seribu kali pon maintain elok,walaupon batery dah terkeluar..uisshh..hebat kan handphone aku?


tapi aku tak nak cerita pasal handphone terkeluar baterry aku tu,aku nak cerita pasal handphone zaman sekarang ni la,iaitu Iphone.Aku tengok dekat iklan Nuffnang asyik la keluar pasal DIGI FOR IPHONE. Bila aku tengok rupanya ada satu plan DIGI ni yang sangat berbaloi kot.




meh sini aku nak habaq mai.DIGI ada menawarkan pakej yang gila gempak wehh..Macam yang korang boleh tengok kat atas tu,siap ada free call,sms dan internet semua..Serendah RM53 je bhai..


kalau nak tau lebih lanjut boleh tengok SINI .Selamat berbuka puasa ye :)

4 ulasan:

  1. setia dengan nokia120 ku..hehe

    BalasPadam
  2. duit tak ada nak tuko hp baru
    :-)

    BalasPadam
  3. hahah..waahhh...lelaki setia nih..kikiki

    BalasPadam
  4. @hans :xpe..tunggu kaya nt:)

    BalasPadam