klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

05 September 2011

aku sayang dia seadanya dia

pagi tadi hariz datang singgah beraya rumah aku sebelum dia balik Perak..Sumpah aku rindu dia sangat..aku tau semenjak dua menjak ni aku memang tak berapa nak okey..maybe sebab tanggungjawab berat sangat kot.


untuk awak hariz,jaga diri elok-elok..kalau ika bz tak bermakna ika lupa awak sayang.Study hard nak final ni taw.tingal lagi satu sem je lagi.lepas tu kita sambung degree tempat sama dengan kecik kay:)


saranghae my dear ;)



2 ulasan: