klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

05 Oktober 2011

Nak tengok muka kita 20 tahun akan datang?Jom cuba cara ni!

Dulu masa aku kecik-kecik, nenek aku selalu cakap muka aku macam muka mak aku waktu kecik dulu..Betol ke?Kalau macam tu mesti cantik macam mak aku kan..peewwiitt....:p.haha..Sekarang bila aku pergi rumah nenek sedara aku,dorang pon cakap benda yang sama..Siap cakap kembar lagii...amboii,,kembang mak aku masa tu perasan muda sekejap..heheh

Dulu aku pernah try dekat satu laman web ni pasal nak tengok muka kita 20 tahun akan datang.Bila aku dah tengok, memang sebijik wehh!!! Aku bukan la nak percaya bulat-bulat dekat laman web tu,tapi dah sama nak buat macam mana kan?

nak tengok muka aku 20 tahun akan datang?


sekarang aku tunjuk muka mak aku pulak :)


haa...,sama tak?huhuhu..sape-sape nak cuba boleh klik kat link bawah ni:


Tiada ulasan:

Catat Ulasan