klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

14 Oktober 2011

Nokia terbaru cepat lah beli sebelum habis stock!

sekarang ni ramai yang berlumba-lumba  nak beli handphone baru..kadang-kadang tak sampai sebulan pakai phone dah dok tukar phone baru.


Ni aku nak bagitau pasal handphone terbaru keluaran Nokia.Panggilan percuma beb!! haaa..kalau blackberry boleh bbm sampai lebam tiap-tiap bulan,nokia baru ni boleh buat calls free setiap hari.Yang mana tengah hangat bercinta tuh boleh la pakai phone ni disamping boleh save budjet.Jom tengok handphone baru nokia:)



Canggih kan?huhu..agak-agak siapa yang nak beli nokia baru ni?ok lah babai:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan