klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

30 Januari 2012

Remy ishak dah ada blog!! jom follow!!

Hari ni aku berasa teruja sangat sebab tadi kawan aku bagitau yang Remy Ishak sebenarrnya dah ada blog.. Aku pon dengan laju dan ekspress nya pergi bukak blog Remy Ishak.. Blog yang simple dan penuh dengan perjalan hidup remy setiap hari.. Remy jugak ada updates post pasal kejutan di AJL26 semalam semasa persembahan alyah... Tu yang menang persembahan terbaik kot..hehehe

Kalau nak tengok blog Remy Ishak,boleh lah klik  BLOG REMY ISHAK





p/s:minat sangat dengan remy ishak,mintak-mintak dia baca yg apa aku tulis ni :p

1 ulasan: