klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

28 Mei 2012

blog aku ada sarang labah-labah

masuk hari ni dah 2 bulan aku menganggur.mula-mula tu punya la semangat nak kerja,lama-lama aku mula bosan dan aku pon berhenti kerja..tapi bila dah berhenti kerja,aku takda masa nak update blog..pelik kan?habis masa yang terbiar tu aku buat apa je?

sampai sekarang aku pelik kenapa aku still busy walaupon tak kerja :P siapa ada kerja kosong tu bagitau la aku ok..:p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan