klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

27 Jun 2012

SEGMEN TEAM FOLLOW BACK BY AMERCORNER




Nampak tak aku tulis tajuk entry guna huruf besar ni!! Semangat gila wehh.. Sebenarnya aku join satu segmen ni.Segmen nak ramaikan follower.Almaklumlah follower dekat blog aku ni tak berapa nak ramai..Mungkin sebab entry aku bosan kot?sob sob :( 


SO,kepada semua blogger-blogger baru yang nak kan ramai follower tu boleh lah join segmen ni..Amat digalakkan sangat.Tak lupa jugak blogger tegar yang dah lama tapi follower macam timbul tenggelam tu pon boleh join jugak!!( macam aku je tu) :P

sekarang ni follower aku ada 333 orang..(setelah tiga tahun buat blog) bapak la kesian wehh.. -.-
ok lah kalau korang nak join,amatlah digalakkan..klik AMERCORNER .Jangan lupa tarikh tutup 30 jun 2012 ni..aku tag semua pembaca blog aku ni..silakan :)


*eh kalau sesipa yang sudi follow blog aku ni,follow lahh..boleh kenal-kenal..hehe


15 ulasan:

  1. Hai salam kenal :)
    dari segmen yang sama nih wee :D
    berfollow juga :D

    http://atinanani.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  2. datang memebalas kunjungan dari segment yg sama dan dah follow sini...


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  3. hye!!kita dh follow awk. jom tgok blog kita.

    http://lilyerliyani.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  4. follow sini.. :)

    thanks join ! ;)

    BalasPadam
  5. Salam Ukhwah, datang dr segmen yang sama..
    smg nukilan kita di alam maya ini adalah alah satu saham (pahala) utk bekalan kita disana kelak..insyaAllah

    Saya follow sini...^^

    http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  6. yeah..done follow #343 ...dari segmen AmerCorner gak...jemput singgah...


    http://jijicrisis.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  7. niera dah follow sini :)

    jemput singgah ke teratak buruk niera >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    salam kenal :D

    BalasPadam
  8. dr segmen yang sama .

    http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  9. http://lovebubbling.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    dah follow ^^

    BalasPadam
  10. SALAM ZIARAH,

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    FOLLOWER KE 348

    BalasPadam
  11. http://www.aynoranur.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    dari segmen sama, dah follow

    BalasPadam
  12. teamfollowback singgah blog kamu
    follow sekali

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  13. follow dari segmen yang sma
    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum . Sya dtg follow awk . Maaf sya follow awk lambat sbb baca sini --> http://eyda-nur.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html
    Btw , sya dri segmen yg sama , nie link sya --> http://eyda-nur.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    BalasPadam