klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

27 Julai 2012

dapat duit $100 Dollar dengan peraunchX! Tanpa yuran!!

Aku baru je join preaunchX ni semalam dan dengar cerita boeh dapat US100 tau..Daftar percuma je takpayah guna satu sen pon! Dan mesti ramai yang cakap mana ada benda dalam dunia ni percuma,masuk toilet pon kena bayar 50sen kan :P


Ia merupakan firma exchange broker yang terbaru yang akan dilancarkan 27 Ogos 2012 ni.
Sebenarnya apabila sesebuah syarikat forex yang baru nak membuka firma,mereka akan membuat seperti prelaunchX dengan memberi Free account bernilai USD30 dan USD100 kepada ahli yang berdaftar.Ini merupakan perkara biasa kerana international forex menggunakan modal yang tinggi untuk memasarkan product mereka untuk pengiklanan dan bagi free commision kepada ahlinya yang berdaftar.
So kepada anda semua aku galakkan untuk join.Tak rugi pon sebab kita tak keluarkan modal.

Kalau nak join boleh klik sini 

1 ulasan: