klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

17 April 2010

MY HERO...

"aku mengaku kau bukan yang pertama tapi aku berjanji kau yang terakhir"...hanya itu yang mampu aku gambarkan cinta dan sayang aku untuk my beloved MOHAMAD HARIZ..mesti ramai yang nk tau sejarah perkenalan kitorang kan..huhu(agak pelik siket)..aku start kenal arez(nme mule2 kenal) dari ARIF a.k.a kwn aku time skola menengah..arip satu UiTM ngn arez,so that time aku pon mule kwn ngn arez...perkara pertama yang aku suke kat arez sebab dye sgt POSITIVE and always be POSITIVE..makin lama kawan,makin rindu aku kt arez..tiap2 mlm kitorang YM smpai pagi..rindu saat itu..=)  
 
dye slalu sgt bagi nasihat walaupon perangai dye pon ta bape nk btol..haha..

thanx kat arip sbb kalo xde ko,mungkin xde la kitorang..=)

~ni la arip~
~insyallah ko akan dpat pahala lbeh sbb tlg bina masjid~
~hope ko akn sntiase jd kwn aku ngn arez~
~thanx sgt2 kepeng~
=)
then,aku ngan arez pon rancang nk jumpe..yela,kwn lame2 tp kalo xjumpe baek xyah..mane taw kot2 kena tipu ke..(masih ragu2 lagi time tu)..lokasi pertama kitorang jumpe adalah kt MELAKA.giler jauh la..itupon sebab aku balik kg,then kebetulan arez pon asal kt sane..around pkol 5p.m,(time azan asar)arez dtg kt umah nenek aku..(actually kt sebelah masjid sbb takot kantoi ngn nenek aku..hahaahha)waktu tu arez dtg ngn cousin dye AMIR..agak segan and tersipul2 malu time tu(gedik pon ade gak kot..)..sampai2 je arez trus bagi something kt aku...jeng,jeng,jeng..haha..ble bukak2 je tgk ade blueberry secret recipe..(muke senyum time tu)
  
hahha..thanx syg 4 da kek..ika nk lagi..huuhu..then xsmpai 20minit borak,dye da nk gerak..yela,time tu pon dye on da way nk g bandar melaka..so abes kt situ je..ehhehe..



~blueberry cake~
~giler sdap ahh...~
~thanx mucuk~
~love u more la syg....~
kali kedua aku jumpe arez kolej aku..tp time tu satu perkara yg x diingini berlaku sbb pada mase yg same gak exbf aku,FAZRUL,dtg jumpe aku gak..so,aku terpakse la layan dua2 orang skali serentak..member2 aku sume xtaw nk kate ape da..nape la si fazrul tu tibe2 dtg,,aisshh...tp of course la aku lyan arez je..dtg dari jauh kot semata2 nk jumpe aku....padan muke ko fazrul..kui3...kitorang lepak kt kedai mkn je dengan membe2  aku..
 xlama lpastu....dgn rase rendah dirinye,
  
aku da jadi milik org..hahha..syg cuk lebeh la...1februari 2010 aku couple ngan arez..what da sweet date kn??hehehhe..start from that day,hidup aku mule berubah..lagi bersemangat beb..=) sgt happy dan makin byk mkn(arip and alan ckp aku bobolat)..
  
  
  
lagi satu perkara yg xdisangka2 bila arez sanggup dtg dari perak sbb nk jumpe aku kt KL..gler jauh la..tp da syg punye pasal,nk wt cmne kan..so,kitowang pon gi tgk wayang,mkn2, then arez tros balik rumah dye kt n9..thanx lagi skali syg sbb sanggup susah payah sbb ika...(tacinn ni)
  
~tiket wayang~
~seat  dpan tu..=)~
~toothfairy~
erm....kalo nk ikotkan,byk lagi nk cite pasal arez,tp bia la menjadi kenangan kitorang..ika syg cuk sgt2...mmg la kisah silam ika byk mengganggu idup cuk,but myheart unly for u mydear..chenta ucuk SAHAJA...memang ika xsempurna mcm yg cuk harapkan,cuma kesetiaan je yg dpt ika janjikan untuk kita..

~with my love~
~syg cuk ketat2~

~always loving u~
~forever~
  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan