klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

23 Mei 2010

awak...=(

awak...saya rindu awak..tapi sekarang awak da bz..bz dengan kerja awk.pagi2 lagi awak dah tinggalkan saya...pastu pukul 1,awak balik kejap..saya dapat mceg awak..saya happy sangat time tuh..tapi tu pon kejap je..sebab awak nak kena makan,mandi,solat lagi,pkul 2 dah kena masuk kerja balik..
  
time awak kerja,saya tido...huhuh..sebab kalo saya jaga,lagi bertambah rindu saya kat awak..nasib baik la,saya ade kelas intersesi,so..dapatlah jugak saya memnyibukkan diri ni..
tapi bile tiba pukol 6 je,saya dah haapy sangat sebab masa tu awak dah balik kerja...=)..boleh la saya mceg awak,dengar suara awak...tp tu sume kejap je..sebab awak selalu tertido...=(.tapi takpe,saya tahu awak penat..
  
saya tunggu awak lagi..sampai lah pukul 11 malam..saya dapat mceg awak baru bangun tido...masa tu saya dah senyum lebar sampai kat telinga..
  
tapi kadang2 saya merajuk jugak..lama sangat awak tinggalkan saya..pastu saya terus suruh awak on webcam..heheh..nak tgk awak..=)..thanx ye awak sebab selalu layan kerenah saya yang sgt gedik ni...saya dah xde orang lain da..saya ade awak je..
  
pastu lebih kurang pukul 1 pagi,awak pon tido sebab esok pagi dah start kerja lagi..
saya dah biasa dah macam ni..saya tetap akan tunggu awak....saya nak jumpa awak jumaat depan..setiap hari saya tengok kalendar kat bilik ni..kenapalah lama sangat nak tunggu hari jumaat??..
  
awak...saya cinta awak...saya rindu awak..saya nak awak..thanx ye awak jadi peneman dalam hidup saya...=)..saya sayang awak MOHAMAD HARIZ KAMARUDDIN...

  
sampai sekarang saya teringat kat awak...
saya xpernah lupa kat awak pon.. 
  








1 ulasan:

  1. IKA SAYANG!saya rindu mcm awak juga.tapi kecik yg keje die tak keje.aci tak?HAHA

    BalasPadam