klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

23 Mei 2010

jalan-jalan dengan cousinkuh..

petang semalam,opah dan atuk kuh datang rumah aku..saje2 je katenya..so,aku pon amat la suka..(dari kecik opah bela kot)huhuhu...then,petang tu pula cousin ku EILA nama dia, ajak tgk movie,dia kata dia nak belanja,so dengan pantasnya aku setuju..hahaa...yela,petang tu pon aku bosan sgt,arez keje,so baik aku hang out..then bila dah dapat izin opah,kitorang pon tesenyum bangganya.hehehe..tp yang best nya,opah siap belanja duit wayang dan lain2..waahhhh..=)..so bila dah dengar,adik2 aku pon nak ikot jgk...ape lg,memang penoh la satu kereta..and the driver is cik EILA..=)...tempat yang dituju:jusco,bukit tinggi,klang..

~ni la budak gemok yang comey..hehe~

~ni la EILA~
=)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan