klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

24 Mei 2010

surprise...=)

hari ni hari paling bahagia dalam hidup aku..=)..tadi lepas maghrib ayah aku hantar aku balik Uitm..time for study now..ehhehehe..so dalam pukul 7.30 aku dah sampai la kat kolej aku,iaitu kolej melati..so,dengan barang yang amat byk,aku singgah kt bilik mimie.hehee..sbb nk suh dorang angkat kan barang aku..then dalam pukul 8 malam pejal mceg aku suruh turun kt kafe sbb dia kate nak ajak discuss tentang economy..tapi aku sgt la malas nak turun..yela,time tu dah pukul bape..tp pejal pakse aku suh turun jugak..dengan nada yg agak malas,aku suruh pejal bawak roomate dia skali..heheheh(sebenarnya mimie yg suruh ajak,,aku juz tolong cakapkan je..)
sepuluh minit lepas tu,aku,nad,mimie dan izah pon turun la jumpa pejal..lepas order air,aku pon lepak la..tiba2 je pejal bagi aku hadiah bear...=)agak pelik disitu..hehe..tp dia ckap member dia yang bg..tp aku xcaye..aku ingat bear tu hadiah sebab dia dapat tempat ke13 waktu marathon petang td..so,aku amik je la..=)
xlama lepas tu arez pon call...dengan nada yang agak lain,dia tnya aku kat mana,pastu dia suruh aku pusing belakang..hah??gilo apo mamat nih...so,bila aku pusing belakang,then terpacak la MOHAMAD  HARIZ kt belakang aku...wahh...i miss u syg....mmg time tuh surprise gila...thanx syg...sanggup datang jauh2 nk jumpa ika....time tu,arez agak malang sebab aku siap pukul2 dia.bukan bgtaw nk dtg..patotlah td bila aku call dia,dia ckp dia kt luar.rahsia....hehhe.pejal pon aku pukul sekali sebab bersubahat...hehee..aku ingtkan dia nak dtg jumaat nih,tp rupanyna lg awal dia dtg....sayang,ika syg cuk sgt2...ika ada cuk je..i love u syg..unly u....=)
then kitorang juz borak2 sambil diperhatikan oleh membe2 aku..hehee..tak sempat nk gedik2..tp ade gak adegan gado2..(syg,,tlg la caye kt ika ye..ika dah xnk orang lain pon...=)
so,baru la aku tau,rupenya bear yg pejal bg tu rupenya bear yg arez bg aku..thanx lg sekali syg..so sweet...=)
ni lah bear yg ucuk bg...=)
ni masih kt dalam plastic..

yg ni lepas bukak plastik..=)
ktbelakang tu,yg warna hijau tu bantal usyuk aku..=)
sayang,,thanx for everything..ika rindu cuk sgt2....and till now..i still missing u...=(..i only love u syg..ika dah xde org lain..=)
 nt kita jumpa lg ye jumaat ni..im waiting for u syg....
love u MOHAMAD HARIZ sahaja...

3 ulasan:

  1. gile lah ika..
    haaha
    stai lah pusing je pakwe kt blkg..bes 2..

    BalasPadam
  2. mamamamamamama!my papa is very romantikus lah!saya sukaaa!sweet sgt.semoga bahagia ye sayang:)

    BalasPadam
  3. paah:lpas ni ntah2 kt mne2 ade je arez..agak bahaya..hehehe
    kecik:nt kte jumpe taw syg..kt perak..=)

    BalasPadam