klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

02 Jun 2010

19th birthday..=)

 tanggal 31 mei 2010 genap lah umur aku yang ke 19...masih di dalam kategori sweet 19 okie..=)..aku nak ucap bebanyak terima kasih la kepada semua orang yang da wish birthday kt aku...arip,daren,paah dan alan antara yang terawal wish..hehehhe(konon2 nk tunjuk caring la tuh)hehehe...dua hari sebelum birhday aku diorang da wish..thanx tuk korang ye....
  


terima kasih yang xterhingga kat mak,ayah, dan adik2 ku..dorang kol aku pagi2 wish birtday...agak tacinn aku time tuh..=(..
to mohamad hariz,thanz awak,wish birthday kat saya=)..agak mendalam jgk makna ayat awak tu...saya akan ingt sampai bila2 syg...=)
to kecik,thanx jugak sanggup call ika pada hari sebelum birhday ika...hehehe(kecik sebenarnya da confuse dgn tarikh bezday ika)hhehehe...=)thanx jugak watkan post utk ika kt blog kecik..
yang ni pon aku xleh lupa..adik kesayangan arez,iaitu maizura kamaruddin,dia dah watkan post special kt blog dia sebab nak wish bday kat aku...thanx ye ya,sbb copy gamba akak dari pesbuk.hhehee...=)


ni la dak ya...
sweet kn?thanx ye sebab simpan rahsia akak ngn alang..
heheheheh..
*gamba ni aku curik di pesbuk
dan xlupa jugak kt semua orang  yang da wish kt aku...sama ade kt phone or kt facebook....
aku rasa terharu sgt2..walaupon as a wish unly,tapy amat bermakna dalam hidup aku..bkn senang orang nk ingt kt beday kita kan..?
walaupon time beday aku ni aku xsambut ngn bf tapi aku beruntung sgt2 dapat kawan yang sgt best dan sporting...untuk pengetahuan korang,membe2 baek aku kat uitm dah belanja aku makan PIZZA...gila sedap arhh...thanx korang...ni adela gambo2 yg sempat kitorang amik..
dpan toilet kt pizza hut...=)

mimie,nad,izah and me..=)
posing depan cermin..
dah xde keje la tu...

konon2 xnk bg nmpk gemok..hehehhee

sdap giler pizza tuh..
*thanx to mimie sbb blanje aku mkn..=)

muke agak kelaparan..
tp try to maintain cute..
kehkehkeh
sudala bdk gemok..=)

nad with her boyfie.=)
zaim...=D

with mimie..
time ni perut sudah kenyang,so otak jd mereng..
thanx ye mimie sbb blanje aku aritu..
syg kau lebeh la..=)
tu je la picca yg sempat aku upload..19th birthday aku taon ni yang paling terbaek aku pernah alami sbb aku disamping orang2 yg aku syg..sayang korang la..=)
tak sabar nk sambut birthday tahun dpan..
smoga aku pnjg umor,dimurahkan rezeki,dan berjaya dalam hidup..
(wish dari hati aku yg ikhlas ni.)
  
  


12 ulasan:

  1. ayyoo..byak gmba lagi comel..gmba ni jugak yg dicurik nye..hehe..
    ok2..welcome2...jgn lupe blnje ya nnt..

    BalasPadam
  2. baby!!!huhu nape tak likes yg?huhu.penat taw kecik wat entry tu.huu

    BalasPadam
  3. oihh2..
    ktorg mmg caring la ika..
    hohohoh

    BalasPadam
  4. stylo:hehee....da sume cute sgt,xtaw nk pilih yg mne..hehehehhehe..blanje?hahhaa...claim kt alang....=)

    apple:thanx ye kecik cyg..ok2,nt ika tkan likes ea...

    paah:yeay..paah mmg caring...pasni jgn lupe bg adiah...tq..hehhehehe

    BalasPadam
  5. mne de sume cute..cettt..hahaha..alang??kdekot!!!!!

    BalasPadam
  6. taw xpe..alang mmg sgt KEDEKOT..hehehe
    xpe2,pelan2 kite pau die ye..
    hehheetunggu result kua next week..nt ya ikot la dye dtg cni..=)

    BalasPadam
  7. next week eh??bape hb??16hb ya nk g genting

    BalasPadam
  8. 11 jun..hhee..wahh..g genting ye..bkn maen cuti sakan lg..=)

    BalasPadam
  9. hehehe..bese r tu..jlan2 crik psal..

    BalasPadam
  10. selamat menjadi tue...
    kehkehkeh... :P

    *dah lama xmakan pizza., lol~

    BalasPadam
  11. wahh..jumpa jugak kite kt sini kn..=)thanx for da wish..
    *kalo nk mkn pizza jgn lupa ajak..hehehe

    BalasPadam