klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

25 Jun 2010

tamat intersesi

semalam,habis dah intersesi aku..semoga result yang akan kuar nanti membuat aku happy..tp aku bukan nak cerita pasal intersesi,just nak cerita pasal hari2 terakhir di uitm shah alam..yela,minggu depan dah kena transfer pergi uitm kuala pilah,bila lg nk dtg shah alam kan..so,kitorang byk lah menjelajah kt shah alam walaupon belom abes final exam lg..hehehe..tempat wajib yg kitorang g ialah ict dan tempat2 di sekitar uitm tu..kepada nadia,faizal dan izah..hati2 kt jengka..aku dah tak dpt jumpa korang lagi pasni..rindu sgt2...jgn lupa aku ngan mimie taw..syg korang..=)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan