klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

01 Disember 2010

ada apa dengan angka 10?

sekarang aku nk tanya lagi ada apa dengan angka sepuluh?
nak kata tsunami 26 disember 2004?(btol ke fakta ni)huuhuhu
tp aku rasa yg ada kaitan ialah melaka maju 2010.
haha..
ok sebenarnya xde kaitan pon...=_=

aku cume nak bgtau harini genap 10 BULAN kitorang couple...

dengan sape?
aiisshh...bukak je la older post nt kua la post tentang DIA..=)
mesti korang ckp aku kecoh kn..
baru sepuluh bulan pon nk bgtaw ke..
tp apa aku kisah..
huhu..
dah mcm2 dugaan yg dtg..
tp still bertahan..
insyaAllah aku akn jaga hubungan ni dengan lebih baik..
aku syg KAU lah kempeng..
*gmbar agak blur sbb tgn mengigil..
kikikiki=)
love u hariz....^_^





3 ulasan:

  1. l0ve u byk2 la ket0t... =)
    haha..

    BalasPadam
  2. yetzz!lagi dua bulan .wee

    BalasPadam
  3. anak pakdin:owh..love saya?thanx..=)haha
    fia:yeay..doakan ye..nak lame2 mcm awk jgk..=)

    BalasPadam