klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

29 November 2010

jejaka jiwang pon ade blog jugak?

pagi tadi bangon je dari tido,(sebenarenye xbngon lg tp terkejot bunti meceg),huhu
buah atyku dengan happy nye dia ckp dah wat blog..=)
sebenarnya dah lame da mamat tuh suruh aku ajarkan
tp aku ni pon tak bape nak reti sgt plus aku agak bz skang ni
so dia pon wat la ape yg dia reti je..
tp ape pon good job syg.
nice la...=)
so,korang leh la blog walking kt blog dia
then tinggalkn sedikit pesanan dan tunjuk ajar okey..


*ni la blog dia:

2 ulasan: