klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

06 Disember 2010

Blog baru (2010) pilihan

td masa aku dok blog walking aku pon bukak la pages BLOG PILIHAN MALAYSIA.
sbb aku nak tau sape pemenang blog pilihan malaysia mengikut kategori yg disediakan tu..
so tahniah la diucapkan sbb keputusan tu pon atas undian blogger lain jgk kn..
=)

then aku tgk ada satu kategori baru iaitu blog baru (2010) pilihan..
kategori ni khas ditujukan kepada blogger2 baru yg baru buat blog pada taon 2010..
mcm aku lah tu..^_^
so sesape yg nk join boleh la pergi kt link kt bawah ni utk maklumat lanjut..=)
 
Blog baru (2010) pilihan

kalau korang nak tau aku start buat blog gedix ni sejak
27 mac 2010..

first post..=)

ok tu je aku nak cite..kalo sesape nak join ikut mcm ape yg aku bgtaw td tu okey..=)

2 ulasan:

  1. good luck ye...saya jumpa blog ni pun dari sana =)

    BalasPadam
  2. Salam..GOODLUCK k!! ;))
    JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
    "1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

    BalasPadam