klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

23 Disember 2010

nak cari bf mcm Maher Zain.boleh tak?

kalau cerita pasal Maher Zain je,konpom la ramai yang tergila-gilakan lagu-lagu dia yang gila best tu.aku suka sgt sebab lagu dia berunsurkan islam.mak aku pon ada ckp,hensem jugak maher zain kan,ungtungla sape yang dapat jadikan menantu..aiihh...bunyi mcm nak amik jd menantu je.tapi kalau line ijau,kompom aku setuju..kikikiki..*ini  tipu je ok..


zaman sekarang ni pon tak ramai penyanyi yang popular bila menyanyikan lagu-lagu ke arah ketuhanan.tu yang aku solute ngan dia nih..=)Yela.., penyanyi sekarang ni,depa dok suka lagu cintan dan rock lentok yang boleh buat pompuan-pompuan cair tuh =_+...tapi ada jugak yang suke muzik jenis indie.apa salahnya kalau lagu indie pon ada unsur ketuhanan,mesti lagi meletop gedebak kan?

tu je la aku nak habaq...tiba-tiba nampak maher zain ni ensem pulak..=)


*ensem kan?
tapi bg aku pakwe aku lg ensem kot..
aisshhh
statement bodek ni..kikiki..

kalau korang semua nak tau lebih lanjut pasal maher zain,boleh tengok kat bawah ni=)selamat membaca ye..insyaAllah..=)

3 ulasan:

  1. yeahh.. maher zain mmg terbaik...

    BalasPadam
  2. hensem tu maher zain..ade klon dia x? hehe :)

    BalasPadam
  3. rms:yeah..terbaek la=)


    fatin:klon dia?nt kita cari kat pilah ye..huhu

    BalasPadam