klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

23 Disember 2010

saya suke berhijab =)


dah lama gila aku tak join contest yg ada..so tadi bila aku dok belek-belek shoutmix,cik tyra hot meletup=) ni dok tag aku contest kat aku.aku pon rasa nak join la contest saya suke berhijab.yela,aku pon memang seorang yang bertudung kan.contest ni dibuat oleh woot woot=0 .so mcm biasala sume contest ade syarat-syarat dia.


1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan) 



haa..dah baca syarat-syarat nya?so aku ni sebenarnya memang xreti nak berfesyen sgt.dan pesen  tudung aku pon ntah zaman bila punya..tapi aku tak kisah pon..kikiki..so ni la gmbar yang aku ade:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*gmbar ni masa aku jd pengapit mnggu lepas..hawt kan????haha

so aku tag kat:

3 ulasan:

  1. as'salam..thanks for joining ! wish u luck then ^^

    BalasPadam
  2. thkz tag me.. t klu ada pic.. i join k...

    BalasPadam