klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

07 Disember 2010

nenek tunjuk jari tengah tuu..

tenga hari td opah aku dtg umah..
saje la nak lawat cucu dia yg comey cun meletop dap dup hot jelita ni..
(opah aku mmg suke puji aku lagu tu)

bila dah smpai umah macam2 la dia dok bising
tp opah aku bising dia xsuke maki2
paling x pon dia ckp dgn nada yg kelakar smpai adek aku gelak guling2
(time tu sebenanye opah aku dah menyirap tahap babun da)

tapi lepas tu opah aku cepat cool..
sb tu aku syg opah aku lebeh..=)
sayang opahku saiemah bt abdullah=)



p/s:sebenarnye tajuk entry ni xde kaitan pon..
tp aku bersyukur opah aku xmcm nenek ni..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nenek ni sgt tidak sopan ok..
so bile aku nak kawen nt kene pastikan nenek mentua aku xmcm ni..


**awk,ni bkn nenek awk kn?haha

5 ulasan:

  1. bukan!!!nenek SGT suke membebel..opss..ampun nek!

    BalasPadam
  2. awk cakap ngan sye ke?
    ape awk igt nenek sye tu mudah tepengaruh ke hape...
    huhu...

    BalasPadam
  3. stylo:nenek suke membebel?patutla cucu dye pon same je..hahahha

    anakpakdin:haaah...so ni bkn nenek awk la kn?kikikki

    BalasPadam
  4. nenek sapa la tuh..... awat jari die tebal semacam

    BalasPadam
  5. nenek sape ntah..
    errr...nenek awk ke?ahha
    jari baru pas wt pembedahan plastik kot=)

    BalasPadam