klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

17 Disember 2010

perempuan ke lelaki kuat merajuk?

lelaki ke perempuan yang suka merajuk?kalau ikutkan sejarah paleolitik dulu ramai yang cakap of kos la perempuan.sikit-sikit nak nangesh..tapi ada beberapa kajian yang mengatakan lelaki lagi kuat merajuk..nak taw?haa...mai sini kita check diri korang..aku xtaw la betoi ke tak..tapi jiran sebelah umah aku ckp betoi..=_+

perempuan

tak dinafikan perempuan memang kuat merajuk.yelah lagi-lagi bab cinta.xpercaya?

~bila si lelaki lambat mesej je,mula lah muncung dia naik sedepa..aku rasa kalo letak telor kat muncung dia tu konpom tak jatuh punya...haha.si boiperen kat lua tu jgn la lambat mesej ye.aku taw korang sibuk,tapi nak wat lagu mane si girlpren ni memang xreti sabau..=)

~bila bergaduh dengan boiperen walaupon salah si perempuan tu sendiri,tapi dia tetap merajuk jugak..mak aiii,menyampah plak kan.tapi sebenarnya si permpuan buat mcm tu sebab nak cover line takot kene marah dngan matair dia lah tu.(aku pernah gak wat cm ni..fuhh..selamat la time tu) tapi kalau si lelaki yang salah ,perrghh da macam perang cik melah dengan pak meon dah aku tengok..(aku xtau nape aku suke name pak meon dari dulu)huhu

~bila nak beli barang..alah...ni kira nak mintak belanja la ni..mula lah nak merengek-rengek..geli mak nok tengok..uisshhh..kalau ye pon tak payah lah smpai mcm tu.dah boiperen kau xnak beli nak wat cm ne..bertolak ansur lah sikit kan..

~bila boiperen keluar dengan kawan-kawan lelaki.yang ni pon si perempuan merajuk.maybe sebab lelaki kalau dah jumpa membe ,awek dia dah tak ingat dah..cerita nak meletop je dengan membe dia tu.masa ni ,mesej awek pon depa xlayan..kesian la aweks kat umah yang dok tunggu nak mesej buahati dia tu...nasihat aku untuk awek dia,elok la korang wat relax je,sbb memang boiperen korang nak spent time ngan membe dia..=)


lelaki

yang ni pulak kisah lelaki merajuk..euuwww,,ada ke?

~lelaki merajuk bila perempuan dok cerita pasal kawan-kawan dia je..betol ke?ermm.entahla..tp aku rasa diorang bukan merajuk tapi menyampah..haha...yela ,dah memang naluri pompuan suka bercerita kan..abes semua keturunan kawan dia nak cerita...yang ni aku pon buat...uiissh..kaki gossip ni mak nyah..so kepada boiperen aku tu,hang jgn merajuk ye..=)

~lelaki merajuk bila perempuan terlalu sibuk dengan study.yang ni aku tak bape nak setuju sangat.dah name pon student,yang kau nak marah awek kau study nape?biarlah dia berjaya.untuk masa depan korang jugak kan..tapi si perempuan pon,kalau dah 24 jam mengadap buku, kesian laa kan boiperen hangpa tuh..rinduu sgt dahh tu...=)

~merajuk bila ajak dating tapi si girlpren cancel last minit.si boiperent dah bersunggu nak ajak keluar,siap sembur minyak wangi 1 tan,tapi tup-tup cancel..patah hati boiperen tu hang tau..masa ni pon aku rasa muncung boiperen tu dah sedepa dah..pon boleh letak telor atas muncung dia tuh..


setakat ni je la yang aku dapat kongsi kan..sebenar nya xelok pon merajuk-merajuk ni.kalau sekali sekala xpela..kalau hari-hari,putera katak pon menyampah..ok lah.jgn lupa komen ye=)

*budak kecik ni pon dah pandai merajuk taw..
cumel ohh muncung dia..=)

12 ulasan:

  1. rasanya pompuan yg kuat majuk kot.
    hehe btw comelnyer baby tuh! pndai dia posing n pipi dia tembam! geram2. haha :D

    BalasPadam
  2. cik syiqah:permpuan ye..err,huhuhu
    memang cumel giler ohh...=)

    jejaka terhangat:haa..kantoi sudah..=p

    BalasPadam
  3. hahaha... so cute >.< nak cubit jugak!

    BalasPadam
  4. laki?haa...sokong seratos dua percent=)

    BalasPadam
  5. sama2 kuat , tehee :D

    BalasPadam
  6. untuk part pompuan tu ikaaa...kecik rase kiat tgh ckp pasal diri sendiri.Hahaha.tapi bub beli brg tuh taklah=)

    dan lelaki saya juga setuju untuk semua point...kecuali num 2..Hehehe...

    pointnya----sama2 kuat majuk ouh..

    BalasPadam
  7. fia:diri sendiri?hahaha..eerrrr

    BalasPadam
  8. dua2 pun sama..lau pompuan majuk, biasa la tu.. Senang je ok balik. Tp, bila lelaki yg majuk, aduh..susah2..kalah pompuan.

    BalasPadam
  9. pompuan kuat mrajuk..laki cool jer...hahaha

    BalasPadam