klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

13 Januari 2011

aku dah jumpa jalan pergi mampos!


selalunya pada yang sesiapa yang baru putus cinta tu mesti korang terpikir nak bunuh diri kan?err,,,betoi ke ape aku ckp ni?huhuhu..aku dah jumpa dah jalan tu...amacam?korang dah ready nak pegi ke?


tak kisah lah,sape2 yg tercari-cari jalan pergi "mampos" ni boleh la ikot sign board ni=)
tapi jgn cari aku kalau korang xjumpe^_^

4 ulasan:

  1. jalan p kubur?
    rasenye xpayah signboard kot..
    haha

    BalasPadam
  2. muahaha.ade jugak name tempat p mampos.xley blah btol..

    BalasPadam
  3. tu la..mybe edit kot?huhu

    BalasPadam