klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

21 Januari 2011

ya Allah,panjangkan lah umur nenek ku=(

kelmarin aku dapat meseg dari mak aku yang wan(nenek) aku tak sedar kan diri..masa tuh,tuhan je lah yang tau betapa sedeh nye aku.kalau nak ikut kan hati ,nak je aku balik kampung masa tu jugak,tapi class aku full..so hanya parents aku je yg balik.


sampai ke ari ni,dah tiga hari wan aku masih tak sedarkan diri lagi.doktor ckp ada ketumbuhan tubuh di kepala wan aku.dan wan aku hanya boleh hidup paling lama 2 minggu lagi.mak aku lah orang yang paling sedih..aku dah biasa balik kampung tinggal dengan wan masa cuti sekolah.even cuti sem aritu pon aku tinggal dengan wan aku.tapi aku tak sangka dugaan datang sebesar ni.


esok,pagi2 lagi aku akan bertolak balik ke kampung.memanglah jarak uitm negeri sembilan ke melaka tak berapa jauh,tapi aku takut sesuatu terjadi.
YA Allah,kau sembuhkanlah wan aku.berilah kekuatan semangat dan kepanjangan umur kepada wan.amin..


p/s:kepada blogger yang sedang membaca blog ni,sama-samalah kita doakan kesihatan nenek aku.aku sayang wan sangat-sangat..

9 ulasan:

  1. ot sbr yerw..tbhkn dri ko...
    aq taw ko kuat k...byk2 doa...
    luv n miss u~~kimslm kt fmly ko yek

    BalasPadam
  2. thanx..
    papepon korang la kwn aku selamanya

    BalasPadam
  3. smoga nenek cpt sht ye :)

    BalasPadam
  4. moga panjang umur. amin. sesungguhnya Dia maha mengetahui.

    BalasPadam
  5. museika:^+^

    miss fatihah:ok...insyaAllah=)

    chuare:amin....=)

    BalasPadam