klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

13 Februari 2011

say no to valentines?

tadi waktu aku on facebook,ramai jugak la kawan-kawan aku yang buat status "say no to valentines".maknanya, sekarang ni ramai remaja yang kat luar sana tu betol-betol dah sedar yang orang islam semangnya tak boleh sambut valentines day.tapi betol ke dorang insaf??


jangan dok cerita meletop kat facebook je,tapi last-last tepat pukul 12 meceg dengan boipren or girlpren masing-masing happy valentines day=).ni gambar yang banyak aku jumpa kat facebook waktu dorang dok tag aku tadi^_^






wahhh..macam-macam design ada kan?..bersyukur kepada illahi kerana ada jugak yang ambil berat pasal isu valentines ni.aku jugak dapat tau sekarang ni mat salleh kat luar tu pon dah tak nak sambut valentines.betoi ka?tapi kalau betol tu semua merupakan penghijrahan ke arah kebaikan...=)


harap-harap esok pagi tak ada lagi kes tangkap halwat kat berita nanti.yelah,selalu nya waktu-waktu macam ni lah pencegah maksiat menjalankan operasi.so,bagi aku tak payah lah sambut valentines ni ,oleh kerana , takda sebab kenapa kita nak hargai seseorang yang kita sayang sekali je setahun.sebab bagi aku,aku sayang orang disekeliling aku setiap masa..=)



1 ulasan:

  1. baguslah sebab ramai anak2 muda sekrg ni dah "say no to valent. day"...Benda2 mcm ni..buat pengaruh tak baik jer...

    BalasPadam