klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

05 Mei 2011

salah ke tido petang?

mak aku selalu marah kalau aku tido petang.dia cakap tak elok orang pompuan tido petang.tapi aku peduli hape.ngantok kot..-_-..
macam tu la rutin aku hari-hari masa cuti semester ni.so aku cuma nak mintak pendapat dan pengetahuan korang tentang keburukan tido petang.nanti boleh la aku ambik iktibar..(padahal mak cakap tak nak dengar langsung).

ok aku da ngantok lagi...salam=)


8 ulasan:

  1. sebenarnya apa yg mak pika ckp tu btol la. Kita x elok tido lepas asar. Fina ada baca, keburukan tido ptg ni salah 1 kita blh jadi bengap, x bermaya, mcm2 lg lah. Kalau nk tau byk lg search encik google ok. =)

    BalasPadam
  2. hehe...ila suka sangat tido petang tau....

    nikmat ja..tapi suka tido dalam kul 1 sampai kul 3....heheh

    BalasPadam
  3. yup...xelok tdo time2 ptg lagi2 lagi2 pas asar..huhu..byk keburukan nye..jdi gila x silap..

    BalasPadam
  4. tido petang buleh tp kejap je xpe..
    ce try search kat google..hihi~

    BalasPadam
  5. Haip! Tido je keje eh. Hehe.

    Tak elok kot tido petang. Badan tak cergas. Tak lesu ke badan kalau tido petang? Mel takleh kot. Nanti macam slow je rasa. Ahaha~

    BalasPadam
  6. alaa , Tia bukan nak tido pun tapi sedap2 baring atas sofa last2 terlelap . hadey !

    BalasPadam
  7. mak husna cakap nanti cepat bengong..hehe

    BalasPadam
  8. x salah..cuma kurang tepat..hehehe

    BalasPadam