klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

04 Mei 2011

VIDEO OSAMA di facebook tu ialah SPAM?

siapa yang ada facebook sila angkat tangan?haa..menipu la kepada mereka yang tak da fb tu kan..ni aku nak habaq kat korang,pasal news terbaru kat fb.kalau korang online kat  fb tu,jangan tekan link video osama dead sebab benda tu ialah SPAM a.k.a virus yang kian giat tersebar sekarang ni.


haaa..macam ni la jadinya nanti..kang tak pasal-pasal kawan -kawan korang akan dapat benda yang sama..bengang jugak aku sebab profile aku abes bersusun baik punya klip video osama ni..yang aku hangin,bila masa pulak aku sent kan kawan aku pasal ni..isshh...jangan bukak ok!!aku dapat tau dari sumber yang lain, benda ni merupakan virus yang baru je merebak...

ok lah..salam 1 Malaysia .=)

10 ulasan:

  1. kita takde fb :D *SERIUS

    BalasPadam
  2. @aishah aina:owh ye ke..?=)
    takpelah selamat la dari di spam=)

    BalasPadam
  3. oh thanks bgi tau awal2..

    BalasPadam
  4. arghh tension dapat natang ni bertubi2

    BalasPadam
  5. @mcm ni lah:hhaa..tau xpe...rase nak bako je ^_^

    BalasPadam
  6. waisshh? viruss kaa? nasib baik cek tak tekan, kalau tak, bertubi2 la virus cek dapat. hak2 ;D

    BalasPadam
  7. ha betol2..bukak jer fb..penuh dengan menatang nie..pangkah jer..x berminat..hahahah.. thanks bgtaw..

    BalasPadam
  8. @are-peak:haha..nasib baik bgtaw^_^

    BalasPadam