klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

23 Ogos 2011

gambar lucah adalah KEYWORDS blog aku?

fuhh..akhirnya abes jugak test yang bersusun minggu ni..so lepas ni boleh pack barang balik rumah..yahoo!
tadi bila ada masa lapang,aku pon dengan senang hati dan takbur nya telah bukak nuffnang.yelah nak tengok kot-kot kalau earnings aku dah cecah seribu..padahal sepuloh hengget pon tak sampai lagi.puihh...

bila aku tengok tadi earning aku baru naik 25 sen,,wahhh bak kata orang sikit-sikit lama-lama jadi bukit..takpa aku tunggu sampai jadi bukit dulu..lepastu aku pon bukak la keywords orang cari blog aku ni.nak tau apa yang orang cari?


*klik gambar untuk besarkan

haaa....nampak tak tu?gambar lucah?aikk pernah ke aku letak gambar lucah?tapi bila ku pikir balik,baru aku tau kenapa keluar keyword gambar lucah ni..sebelum ni aku ada buat post pasal gambar lucah yang aku dapat dari emel aku.kalau nak baca  KLIK SINI.

selamat membaca :)

1 ulasan: