klik saya =)

be positive

Daisypath Anniversary tickers

27 September 2013

sikap positive dapat memanjangkan umur

hai blogger.. dah lama tak update sebab laptop rosak.Sebenarnya sekarang ni aku dah takut untuk shared something dekat alam maya ni sebab takut pisang berbuah dua kali. Aku cuma nak highlight kan dengan apa yang terjadi dekat aku selama ni ni,pengajaran yang aku dapat ialah jangan cepat melatah. Masalah dan dugaan ni memang tetap akan datang sebab tu ujian Allah.

so berpositive lah dalam kehidupan seharian untuk lebih dapat umur yang panjang.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan